RESERVEREN

Spinoza Leeuwarden.

Waar Gasten Vrienden Worden

Dr. Watson Moordspel

Stap terug in de tijd en dompel uzelf onder in het mysterieuze aura van de jaren ’20 met het Dr. Watson Moordspel, in onze speakeasy cocktailbar. Verwacht een avond vol intriges, mysterie en speurwerk, allemaal terwijl u geniet van verfijnde cocktails en de sfeer van een verborgen parel uit het verleden.

Het Dr. Watson Moordspel: Een Intrigerend Verhaal.
Laat u meeslepen door ons gemaakte moordspel, waarin jullie de detectives zijn in een spannend verhaal. Werk samen, ontrafel aanwijzingen en ontdek de waarheid in de stijl van de jaren ’20.

Speakeasy Cocktailbar:
Geniet van een uitgebreide selectie van cocktails, geïnspireerd op de klassieke drankjes uit de roerige jaren ’20. Onze ervaren mixologists zullen heerlijke drankjes voor u bereiden, terwijl u zich onderdompelt in de sfeer van onze speakeasy bar.

Laat de betoverende klanken van jazzmuziek en het flitsende dansen van de Charleston u meevoeren naar de sfeer van de Roaring Twenties. Onze speakeasy is de ideale omgeving voor geheime gesprekken, intriges en het oplossen van het mysterie.

Combineer het spel met diner:
Maak de ervaring compleet door van te voren heerlijk te genieten van een diner bij ons in het restaurant. Na het dessert wordt u begeleid langs verschillende trappen en door de geheime deur richting onze cocktailbar Dr. Watson om het spel te spelen.

Bent u ook getriggerd om het mysterie te ontrafelen? Neem contact met ons op via: 058-212 93 93 of info@eetcafespinoza.nl

in samenwerking met:

Dr. Watson Cocktailbar

Dr. Watson Cocktailbar