RESERVEREN

Spinoza Leeuwarden.

Waar Gasten Vrienden Worden

D&D Teambuilding

–Prachtige locatie – Unieke activiteit – Lekker eten – én het brengt uw team bij elkaar!

Zoekt u naar het meest bijzondere en vooral unieke teamuitje? Laat u dan onderdompelen in een rollenspel en ga op avontuur!

Wat is het?
D&D staat voor Dungeons & Dragons en is het bekendste rollenspel ter wereld. U leeft u in, in een character en samen met uw teamgenoten worden jullie een groep avonturiers. Uw hulp wordt gelijk ingeroepen, want in deze magische wereld zijn er altijd helden nodig.

Met behulp van een spelleider start jullie verhaal aan tafel: 

Het is een vroege ochtend in Leovardia, het Leeuwarden van de middeleeuwen. Het regent zachtjes terwijl de marktkraampjes worden opgezet. Een bedelaar vraagt jullie om een aalmoes en voor jullie staat een groot stenen gebouw. Hier bevindt zich de Orde van de Lokale Leeuw die jullie om hulp heeft gevraagd. Wat doet u?’

Klopt u op de deur? Of gluurt u eerst door het raam? Of breek u die deur gewoon zo doormidden? Met de dobbelstenen in hand rolt u om te kijken hoe succesvol uw acties zijn, want net als in het echte leven gaan dingen soms goed en soms mis. En de vraag is natuurlijk hoe we daarmee omgaan. Maar weet dat er geen foute beslissing is zolang u maar mee gaat op avontuur.

Waarom?
D&D is gewoon leuk en gezellig om te spelen. Stap in een magische wereld en ontdek magie en draken of zet uw zwaard of intelligentie in. En daarbij kunt u ook nog eens heerlijk tussendoor eten bij Spinoza!

Maar het is ook zinvol omdat D&D echt je brein helpt doorontwikkelen. U gaat aan de slag met probleemoplossend denken, samenwerken, zelfvertrouwen, creativiteit en assertiviteit. En juist doordat u moet inleven in een character ontwikkel u meer begrip voor een ander. Allemaal ontzettend waardevolle vaardigheden voor op de werkvloer natuurlijk.

Wat houdt het in?
Via de deur van Spinoza gaat u naar binnen en wordt u via een kleine houten trap getransporteerd tot een compleet nieuwe omgeving. In de kelder vindt u namelijk ‘Dr Watson’ en waan u terug in de tijd.

Vanaf 10 personen

Voor meer informatie of om te boeken:
bel met 058 – 212 93 93, 
of mail info@eetcafespinoza.nl

in samenwerking met: