RESERVEREN

Spinoza Leeuwarden

Verzorgt ook uw catering

Borrel op locatie

Geniet van zorgeloze en smaakvolle borrels met Spinoza! Of het nu gaat om een informele bedrijfsborrel, een feestelijke gelegenheid of een jubileum, wij verzorgen uw borrel op locatie met heerlijke borrelplanken, een uitgebreid bittergarnituur en heerlijke drankjes.

Borrelplanken: Laat uw gasten genieten van een variëteit aan smaken met onze sfeervolle borrelplanken. Met zorg samengesteld, bieden wij een assortiment van kazen, vleeswaren, dips en vers gebakken brood. Een perfecte aanvulling op elke borrel.

Bittergarnituur: Onze uitgebreide selectie bittergarnituur is een streling voor de smaakpapillen. Van klassieke bitterballen tot verrassende veganistische opties behoren tot de mogelijkheden.

Drankarrangementen: Complementeer uw borrel met onze drankarrangementen. Van verfijnde wijnen en ambachtelijke bieren, cocktails tot verfrissende frisdranken, wij bieden een breed assortiment aan opties om aan de voorkeuren van uw gezelschap te voldoen. Proost op een geslaagde borrel!

Kwaliteit en Gemak: Bij Spinoza staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze borrelarrangementen worden met aandacht en vakmanschap samengesteld, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring. Laat het regelwerk aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op het samenzijn.

Maak van uw borrel op locatie een bijzondere gelegenheid met Spinoza. Ontdek de perfecte combinatie van smaak, sfeer en gastvrijheid.

Neem contact met ons op