RESERVEREN

Spinoza Leeuwarden.

Waar Gasten Vrienden Worden

Borrel

Bij Spinoza Leeuwarden verwelkomen we u graag voor een onvergetelijke borrelervaring. Met diverse ruimtes en aantrekkelijke arrangementen bieden we de ideale setting voor informele bijeenkomsten, bedrijfsborrels of feestelijke vieringen.

SFEERVOLLE RUIMTES
Proeflokaal: Ontspan in ons stijlvolle Proeflokaal, perfect voor een informele borrel met vrienden of collega’s. Comfortabele zitplaatsen, sfeervolle verlichting en een uitnodigende sfeer maken dit de ideale plek om samen te borrelen. Het Proeflokaal heeft een groot assortiment aan wijnen en speciaalbieren, waar onze sommeliers veel over hebben te vertellen.

Dr Watson: Geniet van een uitgebreide selectie van cocktails, geïnspireerd op de klassieke drankjes uit de roerige jaren ’20. Onze ervaren mixologists zullen heerlijke drankjes voor u bereiden, terwijl u zich onderdompelt in de sfeer van onze speakeasy bar.

Descartes: Voor een unieke borrelervaring bieden we ook onze theaterzaal aan. Combineer eventueel eatertainment met gezelligheid en geniet van een borrel met een culturele twist.

Binnentuin: Bij mooi weer biedt ons sfeervolle historische binnentuin de perfecte buitenomgeving voor een ontspannen borrel. Geniet van de frisse lucht en een prachtig uitzicht terwijl u toast op speciale momenten.

ASSORTIMENT
Borrelplanken en Bittergarnituur: Onze smaakvolle borrelplanken met een selectie van kazen, vleeswaren, ambachtelijk brood en dips vormen de perfecte aanvulling op uw drankjes. Voeg daar een assortiment van knapperige bitterballen en hapjes aan toe voor een compleet borrelervaring.

Sommeliers en Bierista’s: Kies uit onze ruime drankassortiment, variërend van speciale bierselecties tot verfijnde wijnproeverijen. Laat onze sommeliers en bierista’s u meenemen in de mooie verhalen van heerlijke wijnen en speciaalbieren. Daarnaast hebben we ook leuke en bijzondere speciaal frisdranken.

Maak van uw borrel een speciale gelegenheid bij Spinoza in Leeuwarden. Ontdek de veelzijdigheid van onze ruimtes en geniet van feestelijke arrangementen.

Neem contact met ons op via: 058-212 93 93 of info@eetcafespinoza.nl